Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Реалізація на території району Закону України «Про Державний реєстр виборців» у 2018 році

       

    За підсумками роботи відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації (далі - відділ) проаналізовано стан виконання на території району Закону України «Про Державний реєстр виборців»,Закону України «Про місцеві вибори».Слід зазначити, що робота відділу була направлена на проведення щомісячного поновлення персональних даних виборців, візуальних перевірок повноти та коректності даних, а також на проведення заходів для досягнення максимальної достовірності, повноти, цілісності бази даних Державного реєстру виборців району.

    Для перевірки повноти та коректності персональних даних, внесених до Реєстру та аналізу співставлення розбіжностей у персональних даних виборців згідно з даними у вхідних відомостях відділом ведення Державного реєстру виборців постійно здійснювалася перевірка персональних даних виборців шляхом надсилання запитів до суб’єктів надання відомостей. З початку 2018 року до суб’єктів надання відомостей було направлено180запитів щодо 982виборця ( РС ГУДМС — 22 запити на 456виборців,  КНП ЦПМСД — 1 запит на 1 виборця, суд — 1 запит на 4 виборця, органи реєстрації — 156 запитів на 521 виброця). Постійно проводиться робота з виявлення кратних включень, перевірки та виправлення некоректних записів реєстру. Фактична кількість опрацьованих записів за 2018 рік склала 4964 змін. За звітний період знищено  706 записів.

    Протягомберезня 2018 року:

    - передано голові Сазоно-Баланівської сільської виборчої комісії відомості про кількість виборців, включених до попереднього списку виборців на звичайній виборчій дільниці №630156;

    - виготовлено та передано представникам ДВК іменні запрошення, попередні та уточнені списки виборців для проведення проміжних виборів депутата 11 округу Сазоно-Баланівської сільської ради  25 березня 2018 року;

    - отримано від ДВК відомості про внесення змін та уточнень до уточненого списку виборців на звичайній виборчій дільниці №630156. Від звичайної виборчої дільниці надійшла 1 відомість; зміни відсутні;

    - отримано від ТВК та передано до ЦВК (за допомогою програмного засобу «Автоматизований контроль повідомлень ТВК») повідомлення про результати виборів депутата Сазоно-Баланівської сільської ради.

    25 квітня 2018 року на засіданні колегії Богодухівської районної державної адміністрації начальником відділу висвітлилося питання виконання відділом ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації статті 22 «Порядок періодичного поновлення персональних даних Реєстру» Закону України «Про Державний реєстр виборців».

    Відповідно до поданих відомостей про найменування нових та перейменування вулиць (проспектів, бульварів, площ, провулків, кварталів, кутків тощо), присвоєння номерів новим будинкам і зміну нумерації існуючих будинків, які надійшли від місцевих рад району за 2018 року, до Реєстру внесено 97 змін в нумерації будинків. У грудні 2018 року підготовлено та направлено 1 подання  до Центральної виборчої комісії щодо внесених змін до звичайних виборчих дільниць, утворених на постійній основі, а саме 4 зміни адрес приміщень для голосування та засідань дільних виборчих комісій            №№ 630136, 630142, 630147, 630150.

    Протягом звітного періоду до відділу ведення Державного реєстру виборців звернулося 64 виборця. За результатами звернень до бази даних Реєстру  внесено та опрацьовано 15 заяв (включення — 1 шт., зміна виборчої адреси — 5 шт., зміна ідентифікаційних персональних даних — 9 шт.). Також  надано відповідь на 29 звернень (23 шт. — запити про вміст персональних даних, внесених до Реєстру, 6 шт. — електронний кабінет виборця).

    За звітний період підготовлено та висвітлено на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації 12 інформаційних та 12 статистичних повідомлень щодо діяльності відділу.

    Отже, зазначені вище факти свідчать про те, що відділом  постійно здійснюється робота щодо актуалізації повноти та цілісності бази даних Реєстру відповідно до вимог чинного законодавства України.

            Хочу нагадати нашим землякам, що кожен виборець може звернутися особисто, або через уповноважену ним особу до відділу ведення Державного реєстру виборців, який знаходиться за адресою: м.Богодухів, пл.Свято-Духівська, 2, каб.18 (приміщення районної державної адміністрації, 2-й поверх), контактні телефони: 3-46-75, 3-08-63.

      При зверненні до відділу Державного реєстру виборців необхідно мати при собі документ, що підтверджує особу та громадянство виборця - паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України.»

     

     

    Начальник відділу ведення Державного

     реєстру віборців апарату районної державної адміністрації

    А. КОСТЕНКО


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання