Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У 2018 році Фондом призначено 614 одноразових допомог у разі смерті потерпілого

    За оперативними даними упродовж 2018 року Фондом соціального страхування України було призначено 614 одноразових допомог в разі смерті застрахованої особи внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання. Загальна сума видатків склала понад 64 млн гривень. Зокрема, одноразову допомогу в разі смерті потерпілого призначено 315 сім’ям. Сума видатків сягає майже 54 млн грн, середній розмір виплат одній родині склав 171,8 тис. грн.
        Також одноразова допомога була призначена 299 утриманцям. Виплати профінансовано на суму 10 млн грн, середній розмір допомоги на одного утриманця становить 34,6 тис. грн.
        Одноразова допомога сім’ї потерпілого виплачується у сумі, що дорівнює 100 розмірам прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на день настання права на страхову виплату. Одноразова допомога кожній особі, яка перебувала на його утриманні, а також на його дитину, яка народилася протягом не більш ніж десятимісячного строку після смерті потерпілого, виплачується у сумі, що дорівнює 20 розмірам прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на день настання права на страхову виплату.
        Зазначимо, у разі смерті потерпілого особам, які мають на це право, також призначається щомісячна страхова виплата, сума якої визначається із середньомісячного заробітку потерпілого. Витрати на поховання компенсуються за рахунок коштів Фонду соціального страхування України.
       

     

    Прес-служба виконавчої дирекції

    Фонду соціального страхування України

    (044) 206-14-39, 097-723-67-16


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання