Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    До уваги суб’єктів декларування!

    До закінчення чергового етапу е-декларування залишилося 60 днів!

    Суб’єктам декларування необхідно завчасно перевірити актуальність адреси своєї електронної поштової скриньки та чинність кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

    Аналіз останніх електронних документів, поданих до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, засвідчив значне підвищення рівня антикорупційної грамотності декларантів.    

    Крім того, зросла і відповідальність посадових осіб щодо завчасного подання до Реєстру декларацій. Так, станом на кінець січня 2019 року вже подано  46 103 щорічних декларацій, тоді як у 2018 році ця цифра становила 26 373. 

    Разом з тим Національне агентство постійно доповнює та актуалізує інформацію, яка може стати корисною  при заповненні та поданні декларації.

    Так, на сайті НАЗК розміщені:

    У разі винекнення технічних питань просимо звертатись до технічної підтримки НАЗК на адресу support@nazk.gov.ua або за телефоном (044) 2000694.

    Звертаємо Вашу увагу також на те, що 07.11.2018 набрав чинності Закон України «Про електронні довірчі послуги», а Закон України «Про електронний цифровий підпис» втратив чинність. Будь ласка, враховуйте це при отриманні кваліфікованого електронного підпису.


       
       


       
        Джерело інформації: Сайт НАЗК

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання