Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проїзд дорогами державного значення області забезпечено

    Протягом вихідних на автошляхах виконувались роботи з розширення проїзної частини від талого снігу та льоду, водовідведення, а також роботи з обробки протиожеледними матеріалами.
        Про це розповіли в Службі автомобільних доріг Харківської області.
        «2 лютого був залучений ротор, який виконував роботу з розширення проїзної частини від снігу на автомобільній дорозі М-29 «Харків-Красноград-Перещепине (км 66)», - зазначили у САД.
        На ранок 4 лютого майже по всій області спостерігається туман, видимість 200-500 м. На дорогах місцями - ожеледиця. Без істотних опадів. Вітер південно - східний, 5 - 10 м/с. Температура повітря протягом доби від -2°С до +5°С.
        «Працівники дорожніх підприємств постійно проводять моніторинг стану проїзду, як патрульним обстеженням, так і за допомогою камер спостереження. У зв’язку з переходом температури через 0°С на дорогах області місцями може бути ожеледиця, що значно збільшить довжину гальмівного шляху і зменшить керованість автомобілем. Необхідно з особливою обережністю рухатися по мостах та естакадах, відмовитись від ризикованих маневрувань», - наголошують дорожники.
       
       


       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання