Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Володимир Гройсман у Парламенті: Вибори виборами, а життя потребує конкретних рішень та консолідованої позиції влади

    Цього року в Україні пройдуть одразу дві виборчі кампанії – президентська та парламентська, але ці процеси не мають впливати на роботу органів влади і здатність ухвалювати важливі рішення. Про це сказав Прем’єр-міністр України під час відкриття десятої сесії Верховної Ради восьмого скликання.
        Він подякував парламентарям за плідну співпрацю на минулих сесіях і ухвалення важливих для країни рішень.
        «Нам вдалося ухвалювати рішення, які стали основою змін в Україні і вирішення хронічних проблем. Цей, 2019 рік – непростий з огляду на дві виборчі кампанії. Вони матимуть вплив на роботу Верховної Ради. Але вибори виборами, а життя потребує конкретних рішень та консолідованої позиції влади», – сказав Володимир Гройсман.
        Він наголосив, що Уряд та Парламент визначили низку пріоритетів, серед яких – оборонні питання, розвиток економіки, подальша децентралізація. «Все, що напрацює економіка, ми маємо інвестувати в людській капітал, – сказав Глава Уряду. – Я вірю в те, що в 2019 році ми зможемо поставити інтереси держави вище за будь-які політичні інтереси. Переконаний в тому, що ми зможемо прийняти низку важливих кроків і спростувати твердження про те, що у виборчий рік Парламент не працює. Цей Парламент у важкі моменти приймав відповідальні і важливі рішення».
        Прем’єр-міністр звернув увагу, що саме такі рішення стоять на порядку денному вже цього тижня. Йдеться про внесення змін до Конституції і закріпленні в Основному законі курсу на зближення з Євросоюзом та НАТО.
        «Впевнений, що Парламент консолідується для ухвалення історичних та визначальних рішень, – зазначив Володимир Гройсман. – А Уряд і я, як Прем’єр-міністр, будемо докладати зусиль, аби 2019 рік став роком зростання і успіху. Ми вийшли з прірви і нікому не можемо дати право повернути нас туди та втратити можливості, які відкриваються перед Україною».
       
       


       
        Джерело інформації: Урядовий портал

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання