Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На інвестиційному порталі Харківської області вже розміщено понад 20 бізнес-проектів

    Про це розповів директор Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА Андрій Колос у ході брифінгу 6 лютого.
        «Портал був презентований 1 лютого, і він відразу викликав інтерес підприємців. Ми щодня проводимо переговори з потенційними партнерами, які хочуть розмістити інформацію на сайті або надають ідеї для наповнення порталу. Сьогодні на сайті вже розміщено понад два десятки проектів та пропозицій. Здебільшого вони стосуються агропромислової сфери, енергетики, харчового перероблення», - розповів Андрій Колос.
        Проект, який претендує на розміщення на сайті, повинен мати резюме, коротку економічну модель – містити інформацію щодо суми, необхідної для інвестування, очікуваних термінів повернення грошей, норми прибутку тощо.
        «Якщо в когось є просто ідея, стартап, то це окрема категорія на сайті - «комерційні пропозиції». Тут можна розмістити інформацію щодо цікавого бізнес-проекту, який партнери зможуть доопрацювати та реалізувати», - зазначив Андрій Колос.
        Він також додав, що розробники сайту звернулися до представників органів місцевого самоврядування, ОТГ області з проханням надати інформацію щодо можливих проектів розвитку їхніх територій, щоб розмістити їх на сайті.
        «Також ми плануємо розміщувати інформацію про земельні ділянки, що цікаво потенційним інвесторам», - уточнив директор Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА.
        За його словами, наразі ведеться робота з перекладу порталу на англійську мову. Англомовна версія має запрацювати за місяць-півтора.
       
       


       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання