Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Як стати успішною жінкою

    Служба зайнятості продовжує діяльність, спрямовану на постійний розвиток і вдосконалення заходів та методів роботи з населенням щодо підвищення рівня їх зайнятості, реалізацію гендерної політики.
        07 лютого у рамках проведення гендерного тижня відбувся семінар для жінок «Як стати успішною жінкою». Мета зустрічі – допомогти жінкам у покращенні власної ситуації у сфері зайнятості та ознайомити їх з додатковими соціальними гарантіями.
        Розглянуто правила та звички успішних людей, а саме: самонавчання, організованість, визначення цілей, планування розпорядку дня, знаходження часу для себе та інше, що допомагає жінці бути успішною.
        Учасники семінару активно обмінювалися думками щодо того, як набути впевненості у власних силах, підвищити рівень самооцінки та знайти оптимальні моделі поведінки при розв’язанні життєвих проблем, пов’язаних з пошуками роботи.
        Богодухівська районна філія Харківського обласного центру зайнятості прагне допомогти безробітним жінкам адаптуватись до умов ринкової економіки й не втратити мотивацію до праці, надати їм психологічну підтримку. Все це робиться для того, щоб безробітні жінки не залишались наодинці зі своїми проблемами та могли швидше знайти собі роботу.
       


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання