Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні воїни-інтернаціоналісти та жителі міста і району!

    Прийміть щирі вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
        15 лютого виповнюється 30 річниця з того часу, коли у 1989 році останній БТР розвідувального батальйону 201-ї дивізії перетнув афгансько-радянський кордон поблизу міста Термезу.
        Тридцять років назад для тисяч наших співвітчизників – тих, хто ніс військову службу за межами своєї Батьківщини, виконуючи інтернаціональний обов’язок, закінчилась довга десятилітня війна.
        До мирного життя повернулися не за роками змужнілі й посивілі чоловіки, брати, сини, онуки, яких з нетерпінням чекали родини.
        Вдалі від своєї землі, воїни, серед яких було немало наших земляків, проявили мужність і самовідданість.
        Вірні високим ідеалам, сильні духом люди, воїни-інтернаціоналісти і сьогодні демонструють прихильність добру і справедливості, принципову життєву позицію, підтримку злагоди і стабільності у суспільстві, є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню.
        З кожним днем ми все віддаляємось від вогненних років афганської війни. Але час не владний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували і юнаки Богодухівщини, волею долі одягнені в «афганки».
        У глибокій скорботі схиляю голову перед світлою пам’яттю Віталія Сахна, Василя Змієвського та Володимира Трохимчука, які відійшли у вічність, до кінця виконавши свій військовий обов’язок, перед Павлом Шевченком, який покинув цей світ уже вдома.
        А всім, хто пройшов через горнила жорстоких воєн, бажаю міцного здоров’я, сили духу, родинного щастя та благополуччя. Нехай довгим та щасливим буде ваш життєвий шлях.
       



    Голова Богодухівської районної                          

    державної адміністрації                                                        Володимир Шаров        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання