Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан

    Відповідно до плану заходів районної державної адміністрації з підготовки та відзначення в районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан у закладах загальної середньої освіти району проведені тематичні заходи.
        Зокрема - вечори пам`яті «І нехай покоління знають», виховні години «Збережемо пам'ять про подвиг земляків», літературні читання в 11-х класах «Сучасні поети про Афганістан», «Свистіли кулі над Афганом», «Афганістан болить в душі моїй». Організовано та проведено конкурси малюнків «Війна – горе не однієї людини, а цілого народу», шкільних газет, творчих робіт «Збережіть для нащадків життя».
        З нагоди 30-ої річниці виведення військ з Афганістану учні закладів загальної середньої освіти району здійснили екскурсії до музею воїнів локальних війн, який знаходиться у Богодухівському центрі дитячої та юнацької творчості. У музеї зібрано інформацію про воїнів-афганців нашого району, їх листи та фотографії. Також представлено форму та зразки вогнепальної зброї, яку використовували під час війни в Афганістані. Голова Богодухівської районної громадської організації ветеранів локальних війн «Єдність», полковник у відставці Віктор Літошко провів захоплюючі екскурсії. Учнівська молодь у захваті від щирих розповідей та музейних експонатів.
        Учні стали учасниками урочистих заходів з покладанням квітів до пам’ятника воїнам-афганцям.


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання