Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Пріоритетні напрями роботи районної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування району в 2018 році спрямовані на удосконалення управлінської діяльності районної державної адміністрації

    Вони передбачали вирішення 13 питань по 5 напрямках. Станом на 01 січня всі вони виконані повністю та частково.
        Проведена значна робота по удосконаленню управлінської діяльності в районній державній адміністрації.
        Упродовж 2018 року міською радою проводилась робота в рамках виконання Прогнозного графіку утворення територіальної громади. Проте, у визначені строки він залишився не реалізованим.
        З метою запровадження в практику роботи районної державної адміністрації системи електронного документообігу у 2018 році виділено кошти у сумі 65,0 тис. грн., які використані для придбання необхідної оргтехніки для апарату районної державної адміністрації та ліцензійну операційну систему Windows 2010.
        За напрямком «житло» введено в експлуатацію об’єкт «Реконструкція будівлі шкіро-венерологічного диспансеру під соціальне житло для внутрішньо переміщених осіб з тимчасово-окупованих територій в місті Богодухові по вул. Моргунова, 23», що надало змогу надати соціальне житло 11 сім’ям.
        У ході виконання заходів щодо напрямку «розвиток комунальної інфраструктури» освоєні кошти з обласного бюджету на поточний ремонт комунальних доріг у сумі 6,2 млн. грн., а саме:
        - вул. Охтирська в м. Богодухів – 1,4 млн. грн.;
        - вул. Горького в м. Богодухів – 1,6 млн. грн.;
        - вул. Космічна в с. Крисине – 3,2 млн.грн.
        Також за кошти районного бюджету та сільської ради (1,34 млн. грн.) проведено капітальний ремонт під’їзної дороги до Гавришанського дошкільного навчального закладу Сухининської сільської ради.
        За рахунок субвенції з районного бюджету обласному здійснено експлуатаційне утримання (ямковий ремонт) автодоріг загального користування місцевого значення, які проходять по території району на суму 2,7 млн.грн. та поточний середній ремонт на суму 1,9 млн.грн.
        Продовжувалися роботи щодо освітлення населених пунктів району. В рамках реалізації регіонального проекту «Енергія світла» з обласного бюджету району були виділені кошти в сумі 2,6 млн. грн.. Це дало можливість виконати роботи щодо вуличного освітлення у 9 населених пунктах району, де встановлено 639 світлодіодних освітлювальних приладів.
        Забезпечено виконання програми «Питна вода Богодухівського району на період до 2020 року» (зі змінами). На її реалізацію торік із районного бюджету сільським радам виділено кошти на загальну суму 1325,9 тис.грн.
        Для будівництва та ремонту водопровідної мережі за кошти районного бюджету придбано екскаватор ланцюговий на базі трактора МТЗ з бульдозерним відвалом вартістю 849,84 тис.грн., який передано на баланс КП «Господар».
        Покращення матеріально-технічної бази відбулося в закладах освіти, охорони здоров’я та культури району.
        На 46 % зросли обсяги коштів, спрямованих на покращення матеріально-технічної бази закладів освіти і склали майже 19 млн.грн., з них 11 млн. грн., або 60% - кошти районного бюджету.
        Проведена значна робота щодо покращення матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров`я. З районного бюджету на вказані цілі спрямовані кошти в сумі 4 млн.746 тис. грн. для Богодухівської ЦРЛ та 1,7 млн. грн.. для Центру медико-санітарної допомоги.
        Матеріально-технічна база закладів культури району у звітному періоді значно покращилася. Протягом минулого року у закладах культури району проведено поточні та капітальні ремонти на загальну суму 10 млн. 455 тис. грн.. У рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» за підтримки Уряду Німеччини продовжується ремонт спортивної зали Богодухівської гімназії №1.
       


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання