Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Працює команда Президента

    Як працює децентралізація на практиці та що вважає пріоритетним у своїй роботі розповів сьогодні голова районної державної адміністрації Володимир Шаров під час зустрічі з громадою Кленівської сільської ради.
        Спілкування з жителями пройшло за участю депутата Харківської обласної ради Ольги Львової та керівників окремих структурних підрозділів районної державної адміністрації.
        Володимир Шаров розповів про основні напрямки розвитку району на 2019-2020 роки, наголосив, що районна влада завжди в курсі проблем сільської ради та допомагає в їх вирішенні. На порядку денному – доставка води у будинки жителів села, ремонт доріг, сільських клубів, автобусне сполучення та інші буденні, але важливі справи.
        «Коли за ініціативи Президента України Петра Порошенка розпочався процес децентралізації, можливості працювати ефективно стало в рази більше. Місцеві бюджети отримують більше грошей, ми самі можемо визначити першочергові питання, спільно вирішити, залучивши співфінансування, що саме в пріоритеті на сьогодні – відремонтувати водогін, сільський клуб, купити автобус для підвозу населення до райцентру чи щось інше. За допомогою також звертаємося до голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної і завжди знаходимо розуміння та підтримку», – зауважив керівник району під час спілкування з людьми.
        Володимир Анатолійович запевнив в продовженні плідної співпраці з сільською радою та зазначив, що триматиме всі озвучені питання населення на постійному контролі.
       
       
       


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання