Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Для позитивної динаміки соціально-економічного розвитку громади потрібна конструктивна співпраця районної і місцевої влади

    13 березня голова районної державної адміністрації Володимир Шаров за участю депутата Харківської обласної ради Ольги Львової та керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації та організацій зустрівся з жителями села Степне. На початку зустрічі детальні роз’яснення щодо монетизації субсидій надала громаді начальник управління соціального захисту населення Наталія Жижирій.
        Володимир Шаров відзначив низку реальних змін у соціально-економічному розвитку села, зауважив, що тривають роботи з ремонту водогону, для безперебійного автобусного сполучення районна влада планує придбати ще один автобус. Є порозуміння з сільським головою щодо спільних планів для майбутнього розвитку територіальної громади та залучення фінансових надходжень з бюджетів усіх рівнів.
        Жителів села турбували питання ремонту мосту, автомобільних доріг, медичного обслуговування. Стосовно цих питань обговорено можливі шляхи їх вирішення та надані відповідні доручення керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації.
       
       


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання