Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Тривають робочі поїздки Володимира Шарова по району

    Сьогодні, 19 березня, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров разом з депутатом Харківської обласної ради Ольгою Львовою відвідали Полковомитівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Матвіївську ЗОШ І-ІІ ступенів та Губарівський НВК і поспілкувався з жителями с. Губарівка. Навчальні заклади отримали за кошти районного бюджету магнітні дошки, у Губарівському НВК проведено заміну дверей харчоблоку і балкону, матеріальна база Матвіївської ЗОШ І-ІІ ступенів поповнилась лазерним МФУ Samsung Sl-m2070. Ольга Львова поздоровила дітей з прийдешніми канікулами та подякувала вчителям за самовіддану працю.
        На початку зустрічі з громадою с. Губарівка Володимир Шаров проінформував присутніх про завдання, які було виконано в попередньому році і над вирішенням яких працює районна державна адміністрація зараз. «Головне, що є співпраця і розуміння керівництва сільської ради. Дорога проїзна, зараз виконується ямковий ремонт, виділені кошти на ремонт нижньої дороги (через ліс). У селі є нова школа, в якій майже завершені внутрішні роботи. За сприяння голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної в 2018 році з обласного бюджету на її будівництво було виділено 4,5 млн. грн., з районного бюджету - 800 тис. грн. та сільського бюджету – 1,8 млн. грн. Також на умовах співфінансування виділено кошти на ремонт водопровідної мережі», - зазначив Володимир Шаров.
        Людей турбувало питання монетизації субсидій, а саме: чи всі пенсіонери автоматично отримають допомогу від держави та якщо станом на 01 травня буде заборгованість, чи втратить громадянин можливість на отримання субсидії. Детальне роз’яснення надала начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Наталія Жижирій. Вона запевнила, що усі, кому призначено субсидію з 2018 року, отримають у березні готівку для оплати комунальних послуг за лютий 2019 року. Відповідно, у квітні прийдуть кошти для розрахунку за спожиті в березні послуги, у травні – за квітневу комуналку. Пенсіонери отримають допомогу від держави в березні разом із пенсією. Ті громадяни, які отримають пенсійні виплати через інші банки, відповідно зможуть скористатися послугами цих фінансових установ. Тим, у кого немає пенсійної картки, субсидію разом із пенсією доставить «Укрпошта».
        Марія Тризна, завідуюча Губарівським сільським клубом, подякувала за виділені кошти в розмірі 25 тис. грн. на придбання дитячих костюмів. Жителька звернулася за наданням матеріальної допомоги на лікування.
        Місцевих жителів турбувало також питання режиму роботи сімейного лікаря. А тому Володимир Шаров відразу відвідав ФАП, де ним спільно з Губарівським сільським головою Юлією Каплунівською було прийнято рішення щодо ремонту покрівлі закладу.
       
       


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання