Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Питання весняного призову на строкову військову службу

    розглянуто 20 березня на нараді під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації, голови районної призовної комісії Валентини Зирянової з керівниками органів місцевого самоврядування району, членами районної призовної комісії, представниками Державної прикордонної служби України та військового комісаріату.
        У ході наради обговорені організаційні та підготовчі заходи з призову на строкову військову службу та надані рекомендації керівникам органів місцевого самоврядування щодо проведення оповіщення призовників.
        Військовий комісар Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату Андрій Завада довів до присутніх планові показники весняного призову та акцентував увагу на проблемних питаннях щодо оповіщення призовників за місцем проживання та прибуття їх на району призовну комісію. Представник Державної прикордонної служби України Віталій Семенович проінформував про особливості призову громадян на строкову військову службу та військову службу за контрактом до Державної прикордонної служби України.
        В ході обговорення присутні озвучували проблемні питання та ділились своїм досвідом.
       
       


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання