Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ярмарок професій – можливість правильно обрати майбутню професію та навчальний заклад

    Допомогти свідомо обрати майбутній фах, навчити орієнтуватися у світі професій, надати інформацію про особливості й переваги актуальних робітничих професій, сприяти тому, щоб уже сьогодні майбутні випускники грамотно будували свій професійний план – така мета профорієнтаційного заходу «Професія твоєї мрії» під назвою «Ярмарок професій», який відбувся 20 березня в районному будинку культури.
        Учні 8-11 класів міста та студенти змогли поспілкуватися з представниками навчальних закладів Харкова, Богодухова та Дергачів, які взяли участь у ярмарку професій.
        Одночасна презентація навчальних закладів, безпосереднє спілкування з їх представниками і студентами, проведення майстер-класів, кваліфіковані відповіді на запитання – все це сприяє подальшому правильному вибору навчального закладу та професії.
        Майбутні абітурієнти також мали змогу взяти участь у семінарах, які проводили соціальні партнери служби зайнятості. Богодухівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів відеолекторій «Не руйнуй своїх мрій», Богодухівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги – семінари «Легальна зайнятість – права людини» та «Як запобігти шкільному буллінгу». Помічниками у проведені заходу були учні – члени клубу «Школа професій».
        Урочисте відкриття розпочалося з привітання першого заступника голови районної державної адміністрації Валентини Зирянової, заступника Богодухівського міського голови Ольги Мальованої, директора Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Надії Лещенко. По закінченню заходу всі учасники отримали роздаткові матеріали з інформацією про навчальні заклади та послуги служби зайнятості.
       
       


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання