Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулася колегія районної державної адміністрації

    27 березня голова районної державної адміністрації Володимир Шаров провів чергове засідання колегії районної державної адміністрації.
        Члени колегії заслухали та обговорили питання порядку денного.
        Про стан виконання Урядової програми «Доступні ліки» доповіла перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова, яка зазначила, що програма спрямована на забезпечення хворих необхідними лікарськими засобами, які покращать якість їх життя, зможуть запобігти виникненню ускладнень та передчасної смертності. Дана програма надає можливість кожному українцю отримати безкоштовно або з незначною доплатою ліки за трьома категоріями: серцево-судинні захворювання, бронхіальна астма, діабет ІІ типу та дасть можливість жителям району, які мають хронічні захворювання, заощаджувати значні кошти. Особливо це стосується пацієнтів, які проживають у сільській місцевості.
        Начальник відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації Сергій Лобунський доповів про підготовку сільськогосподарських підприємств району до проведення комплексу весняних польових робіт у 2019 році, зазначивши, що з метою забезпечення організаційно-технологічних заходів проведення комплексу весняно-польових робіт розроблено зведений план розвитку агропромислового комплексу сільськогосподарських підприємств району у 2019 році.
        Про організацію та проведення заходів з благоустрою територій району повідомила головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту районної державної адміністрації Ольга Вірич. Вона доповіла, що в районі проводиться робота з благоустрою територій населених пунктів та запобігання і зменшення обсягів утворення відходів, їх збирання, перевезення та захоронення, а також з відверненням негативного впливу відходів на навколишнє природне середовище та здоров'я людини.
        Про підсумки роботи щодо попередження корупції серед державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування району за 2018 рік інформувала завідувач юридичного сектора апарату районної державної адміністрації Наталія Макаренко. Вона зазначила, що з метою попередження корупційних діянь серед державних службовців районної державної адміністрації та посадових осіб органів місцевого самоврядування протягом року проводилася відповідна робота щодо підвищення рівня свідомості працівників при виконанні ними своїх службових обов’язків, запобігання корупційним діянням та службовим зловживанням.
        За підсумками засідання колегії районної державної адміністрації прийнято відповідні рішення.
       


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання