Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено конкурс на зайняття вакантної посади головного спеціаліста організаційного відділу апарату районної державної адміністрації

    На засіданні конкурсної комісії апарату Богодухівської районної державної адміністрації з проведення конкурсу на зайняття посад державної служби категорій «Б» і «В» 01 квітня підбито підсумки проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного спеціаліста організаційного відділу апарату районної державної адміністрації.
        На зайняття зазначеної посади подано одну заяву – ОСТАХОВОЇ Оксани Володимирівни.
        О. ОСТАХОВА успішно склала на офіційному веб-сайті НАДС тести на знання Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного законодавства та знання спеціального законодавства, пройшла співбесіду з метою оцінки відповідності кваліфікації, ділових та особистих якостей вимогам до професійної компетентності та до посадових обов’язків головного спеціаліста організаційного відділу апарату районної державної адміністрації.
        За результатами проходження тестування і співбесіди О. ОСТАХОВА набрала 22,4 бали.
        Конкурсна комісія рекомендувала керівнику апарату районної державної адміністрації І. РОЗТЯГАЙ призначити ОСТАХОВУ Оксану Володимирівну на посаду головного спеціаліста організаційного відділу апарату районної державної адміністрації як таку, що пройшла за конкурсом.
       
       
       


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання