Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    НАЗК забезпечило стабільну роботу Єдиного державного реєстру декларацій під час чергового етапу декларування

    31 березня 2019 року завершився черговий етап подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Впродовж етапу декларування, який тривав з 01 січня по 31 березня, до Реєстру подано 822 869 щорічних декларацій за 2018 рік.
        Цього року посадові особи подавали щорічні електронні декларації вже вчетверте. Можемо констатувати, що декларанти стали більш організованими та краще обізнаними стосовно законодавчих вимог до змісту декларації.
        Так, в минулому році пік подання декларацій спостерігався в останній тиждень етапу декларування, зокрема 31 березня було подано 26 494 декларації. В цьому році пік припав на 12-14 березня, а в останній день подали 6 645 декларацій.
        Національне агентство у свою чергу постійно проводило роз’яснювальну роботу: підготовлено та розміщено на веб-сайті агентства актуалізовані рекомендації стосовно роботи з Реєстром, роз’яснення щодо заповнення декларації, відповіді на найпоширеніші питання.
        За 3 місяці, поки тривав черговий етап декларування, працівники Національного агентства опрацювали близько 150000 електронних листів щодо технічних питань, підготували 510 листів-роз’яснень та надали близько 12 000 усних роз’яснень.
        Навчання декларантів було організовано також в онлайн-форматі: Національне агентство підготувало та опублікувало на платформі громадського проекту масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» навчальний курс «Декларуй ДоброЧесно!».
       
       


       
       
    Джерело інформації: Сайт Національного агенства з питань запобігання корупції

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання