Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    До уваги виборців!

    Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Богодухівської районної державної адміністрації повідомляє, що робота відділу щодо уточнення персональних даних Державного реєстру виборців проводиться на постійній основі.
        Обов’язково мають перевірити свою виборчу адресу в Державному реєстрі виборців особи, які:
        - не знайшли себе або виявили неточності персональних даних в списках виборців під час проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року;
        - змінювали прізвище та/або інші персональні дані;
        - змінювали місце реєстрації;
        - ставали або знімались з консульського обліку у відомчих установах МЗС;
        - прибули до району з установ відбування покарань.
        Виборцям, які у день виборів перебуватимуть не за своєю виборчою адресою, надається можливість тимчасово змінити місце голосування без зміни виборчої адреси (ТЗМГ). Для цього необхідно звернутись з відповідною заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або за місцем, де буде перебувати (проживати) виборець у день виборів. При собі потрібно мати паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянства України) та документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування (довідка з місця роботи, довідка сільської чи міської ради про місце проживання). Без таких документів виборцю буде відмовлено у задоволенні заяви.
        Для виборців, виборча адреса яких знаходиться на тимчасово окупованих територіях районів, міст, селищ і сіл, їх частин у Донецькій та Луганській областях, межі та перелік яких визначаються Президентом України у порядку, передбаченому Законом України «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях» та також виборча адреса яких знаходиться на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя і які у даний час проживають на території району, досить пред’явити тільки паспорт.
        Члени виборчих комісій, які в день виборів будуть працювати на виборчій дільниці, до якої їх виборча адреса не відноситься, подають заяву про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси, до неї додають копію посвідчення чинного члена ДВК (пред’являється оригінал) або копію рішення про утворення/зміни в складі ДВК. Заяви приймаються відділом ведення Державного реєстру виборців до 15 квітня 2019 року включно. Тимчасова зміна місця голосування забезпечує включення виборця до списку виборців тільки на одній виборчій дільниці.
        Виборець, який постійно нездатний пересуватися самостійно, може письмово уповноважити на звернення до відділу ведення Державного реєстру виборців іншу особу, зокрема соціального працівника, який здійснює обслуговування осіб, що перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.
        Відділ ведення Державного реєстру виборців:
        - знаходиться за адресою: м.Богодухів, пл.Свято-Духівська, 2, кабінети 18 та 19 (приміщення районної державної адміністрації, 2-й поверх);
        - у вихідні дні вхід до будівлі районної державної адміністрації зі сторони двору;
        - до 21 квітня 2019 року (включно) відділ ведення Державного реєстру виборців працює без вихідних;
        - контактні телефони: 3-46-75, 3-08-63.
        При собі необхідно мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання