Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розпочався призов громадян на строкову військову службу

    Під час наради у голови районної державної адміністрації 10 квітня завідувач сектору оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату районної державної адміністрації Микола Шепель звітував про стан справ з проведення призову.
        Так, Харківським обласним військовим комісаріатом визначено планове завдання на відправку призовників до Збройних Сил України та інших військових формувань у кількості 40 чоловік. Районною державною адміністрацією затверджено розподіл планового завдання за міською, селищними та сільськими радами району. У період проведення призову оповіщення здійснюється за допомогою персональних повісток, через засоби телефонного зв’язку та особисто співробітниками військового комісаріату.
        Громадян, що не з'явилися без поважних причин в установлений термін до військкомату оголошено в розшук. Матеріали на зазначених осіб передано до Богодухівського ВП ГУ НП в Харківській області для відповідного реагування.
        Протягом підготовчого періоду до призовної кампанії під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації, голови районної призовної комісії Валентини Зирянової проведено дві службові наради за участю керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування та військового комісаріату.
        У ході наради обговорено організаційні заходи з призову на строкову військову службу та надано рекомендації керівникам органів місцевого самоврядування щодо проведення оповіщення призовників.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання