Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Богодухівщині відкрито Центр «Успішна жінка»

    У Богодухівській районній філії Харківського обласного центру зайнятості 10 квітня розпочав роботу Центр «Успішна жінка».
        Головна мета його діяльності – формування свідомого ставлення жінок до свого майбутнього, активного процесу працевлаштування та пошуку роботи, самопрезентації та самоосвіти, визначення успіху для себе та досягнення його за своїми правилами, виховання шаблону ставлення до сім’ї, родини.
        Створення Центру на базі Богодухівської районної філії ХОЦЗ – це новий формат, який розширює простір можливостей для співпраці та діалогу, допомагає жінці відчувати себе впевнено.
        До жінок, які завітали на зустріч, звернулася директор Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Надія Лещенко, яка зазначила, що відкриття Центру допоможе жінкам Богодухівщини стати впевненішими, ефективно шукати роботу, навчитися визначати цілі для себе та досягати їх, покращити відносини в родині та з дітьми.
        Начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії ХОЦЗ Олена Філіпова, відповідальна за роботу Центру, ознайомила присутніх з його діяльністю, зауваживши, що Центр допоможе жінкам формувати та розвивати свої здібності, у тому числі й потреби особистості в розвитку, самовдосконаленні. Значення цієї потреби надзвичайно велике, адже тільки зовнішніх, хоча б і визначальних, умов недостатньо для реалізації цілей всебічного розвитку людини. Треба, щоб сама людина бажала розвитку, розуміла його необхідність.
       

    Тож, бажаємо відвідувачам Центру «Успішна жінка»

     довгої та плідної роботи!


       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання