Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Робоча зустріч в рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО»

    12 квітня у районній державній адміністрації керівництвом Управління державної реєстрації у складі: заступника начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації - начальника Управління державної реєстрації Тимощук О.В., заступника начальника Управління - начальника відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Волика Д.С., заступника начальника Управління - начальника відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації Гнатушка А.М. та в.о. начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Богданової Є.В. проведено робочу зустріч, в якій взяли участь керівники органів місцевого самоврядування району.
        У ході зустрічі детально розглянуті питання правових відносин у сфері земельних відносин, порядок державної реєстрації громадських організацій та громадських спілок, їх відмінності. Також присутнім була надана інформація про пілотні проекти Міністерства юстиції України в сфері державної реєстрації актів цивільного стану "Шлюб за добу" та проведення державної реєстрації народження дитини та видачі відповідного свідоцтва у пологовому будинку.
        В рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» проінформовано про основні положення вищезазначеного проекту, зокрема, про права та механізм їх захисту у сфері державної реєстрації.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання