Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Співпраця служби зайнятості з органами пробації

    17 квітня в приміщенні Богодухівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області начальником відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Оленою Філіповою для працівників відділу пробації надано інформацію про види послуг, які надає служба зайнятості.
        Також проведено робочу зустріч з начальником Богодухівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області, підполковником внутрішньої служби Д. Скляровим з питання співпраці Богодухівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області з Богодухівською районною філією ХОЦЗ за 3 місяці 2019 року та визначення подальших шляхів співпраці у проведенні спільних заходів у сфері соціальної адаптації осіб, які відбувають чи відбули покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк, соціальної підтримки осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі в 2019 році.
        У ході індивідуальних прийомів інформовано про єдину базу даних вакансій по Україні, можливість відвідання інформаційних та консультаційних семінарів, різноманітних тренінгів з питань пошуку роботи, участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, можливість пройти навчання на базі Харківського центру професійно-технічної освіти ДСЗ.
        Заступник начальника Богодухівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області Н. Охмат наголосила присутнім про адміністративну, цивільну та кримінальну відповідальність за вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень.
       
       


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання