Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    ІНФОРМАЦІЯ для звільнених у запас (демобілізованих) військовослужбовців, які брали участь в АТО

    Відповідно до комплексної Програми соціального захисту населення Харківської області на 2016 – 2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 грудня 2015 року № 15-VІІ (зі змінами від 06.12.2018 № 838-VІІ)  на заходи із соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, зокрема забезпечення організації відпочинку у санаторно – курортних закладах Харківської області осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції чи здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони із відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях у районах її проведення, членів їх сімей та членів сімей загиблих учасників бойових дій», управління соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрації продовжує направлення на відпочинок звільнених у запас (демобілізованих) військовослужбовців, які брали участь в АТО, у санаторно-курортні заклади Харківської області.

    Згідно з порядком, кожному військовослужбовцю, який брав участь в АТО, пропонується 14-денний санаторний відпочинок – вартість якого оплатять з бюджету. Посвідчення учасника бойових дій для отримання 14 денного відпочинку не потрібно.

     Щоб отримати направлення на відпочинок, демобілізованим військовослужбовцям необхідно звернутись до управління соціального захисту населення за місцем проживання з заявою та пакетом документів:

     1) копія паспорта;

     2) копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;

     3) медична довідка лікувальної установи щодо відсутності протипоказань для проходження відпочинку в санаторно-курортних закладах;

     4) копію документа про безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції чи здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, із відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях в районах її проведення.

    Наявність оригіналів документів обов’язкова!

    За отриманням направлення на відпочинок звертайтесь до управління соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрації за адресою: м. Богодухів, вул. Чернієнка, б. 6, 2 поверх, каб.14 Довідки за телефоном: (05758) 3-33-23


       
       


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання