Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Вчитель - це не професія. Вчитель - це покликання»

    Він тримає тебе за руку і відкриває весь світ, допомагає зробити перші самостійні кроки, а потім непомітно відходить убік, приймаючи наступних своїх учнів… Через роки пам’ять знову і знову відновлює його образ - злегка примружений уважний погляд, м’яку усмішку, бажання бачити тебе кращим, ніж ти є насправді.

    Чомусь людям завжди здається, що всіма своїми досягненнями вони зобов’язані, насамперед, собі. Але ж у кожному з нас - труд вчителя.

    Напередодні Дня вчителя на центральній площі міста Богодухова відбулося вшанування представників освітянської галузі району. А їх, як виявилося, на Богодухівщині немало.

    Привітати освітян з їх професійним святом прийшли голова районної державної адміністрації Бєлий Володимир Миколайович, голова районної ради Тризна Дмитро Кирилович, міський голова Олексенко Наталія Іванівна. Зокрема, очільники району та міста, високо оцінюючи благородну подвижницьку діяльність усіх освітян, висловили щиру вдячність за те, що вони вкладають в кожного свого вихованця частку розуму і добра, наділяють його найдорожчим людським скарбом - знаннями, які ніколи не бувають зайвими і ніколи не зазнають інфляції.

    За високі професійні досягнення, творчий пошук та відданість педагогічній справі Почесними грамотами Харківської обласної державної адміністрації, Головного управління освіти та науки Харківської обласної державної адміністрації, Богодухівської районної державної адміністрації та районної ради, Богодухівської міської ради було нагороджено 53 представника освітянської галузі.

    На свято того осіннього святкового дня завітали і гості - наш земляк, професор, академік Академії Медичних наук України Біловол Олександр Миколайович, який подякував представникам самої мирної професії за те, що вони віддають все краще дітям, по-справжньому піклуються про підростаюче покоління, шукають можливості для того, щоб учні відчували себе впевнено і в майбутньому були державою.

    Справжнім подарунком від Олександра Миколайовича для всіх освітян району став виступ народного артиста України Миколи Гнатюка, який своїм неперевершеним співом зачарував вдячну богодухівську публіку. Пісні у його виконанні підспівували всі, хто був присутнім на центральній площі міста. Що там і говорити, емоційного заряду тим, хто побував на концерті, вистачить надовго. Богодухівці, а особливо представники освітянської галузі, отримали справжній подарунок до свята.

    Недарма в народі говорять, що пісня-це душа народу, це безмежне поле, засіяне зерном історії і заквітчане людськими надіями. Тож будемо плекати надію на те, що світова слава рідної пісні у виконанні Миколи Гнатюка, отой її дорогий вогник, зігрівши всю землю, обов’язково знову повернеться на Богодухівщину.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання