Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Час невблаганний, але пам’ять і вдячність вічні!

    08 травня в м. Богодухів відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, ветерани війни, учасники бойових дій, духовенство, представники трудових колективів підприємств, установ та організацій, учнівська молодь, мешканці міста та району.
        Розпочалися заходи з традиційної урочистої ходи та поминальної панахиди за загиблими в роки Другої світової війни біля Братської могили на міському цвинтарі та покладанням квітів до пам’ятного знаку Т-34.
        На Меморіалі Слави в центрі міста зі щирими словами вдячності ветеранам за перемогу, звитягу та подвиги звернувся голова районної державної адміністрації Володимир Шаров: «Ми згадуємо наших дідів і прадідів, які воювали у регулярній армії або були партизанами, служили у допоміжних формуваннях або на передовій, пройшли всю війну або героїчно загинули. Схиляємо голови у пошані перед усіма, хто з неймовірною жагою справедливості та патріотизму зупинив Другу світову та приніс мир і надію».
        На мить усі завмерли у скорботній хвилині мовчання, вшанувавши пам’ять загиблих воїнів Другої світової війни та всіх захисників України. В знак поваги та шани учасники заходу поклали квіти до Меморіалу Слави.
        Потому захід продовжився святковим концертом, який підготували аматори народного мистецтва району.
       
       


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання