Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Збори активу Крисинської територіальної громади

    8 жовтня 2012 року відбулися збори активу Крисинської територіальної громади за участю голови районної державної адміністрації Бєлого В.М.

    На зборах зібралося чимало людей, яким не байдужі проблеми громади: керівники підприємств, розташованих на території Крисинської сільської ради, керівники закладів культури, освіти, медицини та депутатський корпус сільської ради, а також жителі Крисинської сільської ради.

    На початку зборів голова Крисинської сільської ради Шаров В.А. розповів, що було зроблено за період останньої зустрічі та надав можливість прозвітувати відповідальним особам, які закріплені за певними ділянками сільської ради, з питання: що ж було зроблено ними для покращення життя громади.

    Далі громадяни зверталися до голови райдержадміністрації з питаннями, які турбують громаду, а саме: приведення рівня напруги до нормативних значень, ремонту дороги до хутора Бабенки, забезпечення Кадницького ФАПу медичним працівником та інші.

    Володимир Миколайович уважно вислухав кожного, хто звертався до нього, відповів на всі питання.

    По закінченні зустрічі голова райдержадміністрації провів особистий прийом громадян, на який до нього звернулося 3 громадянина з різних питань.

    За результатами зборів активу та зустрічі з жителями Крисинської територіальної громади головою райдержадміністрації видані відповідні доручення, визначено відповідальних посадових осіб, яким встановлені конкретні строки їх виконання.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання