Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Голова Харківської обласної державної адміністрації Добкін М.М. взяв участь у засіданні Державної надзвичайної протиепідемічної комісії при Богодухівській районній державній адміністрації

    11 жовтня голова Харківської обласної державної адміністрації Добкін М.М. взяв участь у засіданні Державної надзвичайної протиепідемічної комісії при Богодухівській районній державній адміністрації. В ході засідання було зроблено детальний аналіз ситуації, яка склалася в районі, щодо захворювання дітей Богодухівської гімназії №1, Семеноярської та Олександрівської ЗОШ на кишкову інфекцію. Зокрема, заслухано інформацію про заходи щодо виявлення та профілактики інфекції заступника голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В., начальника відділу освіти районної державної адміністрації Безмінової І.Г., головного державного санітарного лікаря району Ляшенка О.М., головного лікаря КУОЗ Богодухівська районна центральна лікарня Грищенка М.І., директора Богодухівської гімназії №1 Михасюк О.К.

    Також, слід зазначити, що губернатор області дав відповідні доручення. Зокрема, кожна родина з хворою дитиною отримає на лікування і відновлення здоров’я дітей по 1 тисячі гривень. «У всіх районах області має бути організовано харчування дітей, за яке буде відповідати одне комунальне підприємство. Це дозволить контролювати якість харчування дітей і відповідальність», - зауважив Михайло Маркович. За словами губернатора в кожному районі таке спеціальне комунальне підприємство можна організувати на базі кращих постачальників району.

    Також, голова облдержадміністрації дав доручення про вивчення питання щодо введення до штатного розпису навчальних закладів, де харчується більше 60 учнів, посади лікаря-дієтолога.

    Підсумовуючи нараду губернатор області звернув увагу всіх керівників навчальних закладів району на те, що факти приховування захворювання дітей неприпустимі, в іншому випадку керівники шкіл та дитячих садків будуть нести персональну відповідальність.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання