Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    До Харкова веземо нові освітні європейські програми для нашої молоді. Юлія Світлична

    Про це голова ХОДА повідомила за результатами зустрічі делегації Харківщини з керівництвом Варшавського університету.
        Юлія Світлична очолила делегацію Харківської області у Республіці Польща. До складу делегації увійшло керівництво регіону, депутати обласної ради та представники бізнесу. Протягом 13 травня представники Харківщини провели низку зустрічей з керівництвом Мазовецького воєводства Польщі, Польсько-азійської торгової палати та закладів вищої освіти.
        Зокрема, харківська делегація провела перемовини з директором Інституту ринку та конкуренції Варшавського університету Романом Собецьким. Сторони розглянули можливі напрями для розширення співпраці вишів Харкова та Варшавського університету. Йшлося про обмін студентами, спільні освітні програми та можливість реалізації проектів подвійних дипломів.
        «Розвинені освіта та наука є однією з важливих конкурентних переваг Харківської області. У цій сфері ми є лідерами в Україні і маємо постійно прогресувати та йти в ногу з часом. І в цьому вагому роль відіграє розширення співпраці з найбільшими освітніми центрами ЄС та поступова інтеграція в європейський освітній простір. Працюємо над цим у постійному режимі. І зараз до Харкова з Варшави веземо нові освітні європейські програми для нашої молоді», - сказала Юлія Світлична, підсумовуючи зустріч.
       
       

    Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання