Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Професіографічна екскурсія на Богодухівський електромеханічний завод

    Богодухівською районною філією Харківського обласного центру зайнятості проводиться профорієнтаційна робота із запровадження таких форм роботи: надання інформаційно-консультаційних послуг серед учнів старших класів із залученням фахівців підприємств; участь у батьківських зборах; проведення профінформаційних занять щодо підвищення престижу професій, необхідних на ринку праці; проводяться професіографічні екскурсії на підприємствах району з метою популяризації робітничих професій, презентації роботодавців, тренінги, семінари, де запрошуються соціальні партнери.
        23 травня для учнів 9 класу КЗ «Богодухівська ЗОШ I-III ступенів №2» проведено професіографічну екскурсію на Богодухівському електромеханічному заводі з метою ознайомлення учнів з професіями та виробничим процесом на підприємстві. Учні мали можливість побачити всі етапи виготовлення виробів та деталей.
        Сьогоденна реальність надає кожній людині певні можливості до шляху самореалізації. Головне – зробити вірний вибір і не помилитись.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання