Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розширення сфери надання адміністративних послуг

       

    У Центрі надання адміністративних послуг Богодухівської районної державної адміністрації споживачам надаються послуги центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та видачі документів дозвільного характеру.

    Останнім часом у Центрі запроваджено надання послуг у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, організований прийом заяв та видача результатів у сфері земельних відносин, ще 17 послуг.

    Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Мінекономрозвитку щодо розширення переліку адміністративних послуг, які громадяни України можуть отримати у Центрах надання адміністративних послуг.

    Таким чином, в майбутньому ЦНАПи  зможуть видавати посвідчення водія, здійснювати державну реєcтрацію (перереєстрацію, зняття з обліку) транспортних засобів, реєструвати акти цивільного стану,надавати дозволи на застосування праці іноземців,а також послуги соціальної сфери.

    Всього Мінекономрозвитку рекомендує ЦНАПам надавати 106 адміністративних послуг. Як відомо, Міністерство також працює над запровадженням єдиного стандарту обслуговування в усіх Центрах.

    Таким чином, сфера надання адміністративних послуг на сьогодні залишається однією з найважливіших складових розбудови системи доступних та прозорих сервісів суб’єктів владних повноважень, а також створення сприятливих умов для ведення бізнесу.

     

    Начальник відділу з питань

    надання адміністративних послуг

    районної державної адміністрації                                       О. КИРИЧЕНКО


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання