Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    "Пряма лінія" з начальником управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Наталією Володимирівною Жижирій

    21 травня відбулася «пряма лінія» з питань соціального захисту ветеранів війни. Відповідала на телефонні звернення начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Жижирій Наталія Володимирівна.

    - Щодо невиплати одноразової грошової допомоги учаснику бойових

    дій до 05 травня 2019 року

    На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14.03.2018 №170 «Деякі питання виплати у 2018 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань» та відповідно до списку учасників бойових дій, що не є пенсіонерами, який поданий Богодухівським об’єднаним міським військовим комісаріатом,  учасника бойових дій внесено до списків на виплату щорічної одноразової грошової допомоги  до 05 травня у 2019 році.

    У зв’язку з недостатнім фінансуванням, одноразова грошова допомога буде проведена після надходження коштів. Виплата допомоги здійснюється до 30 вересня включно.

     

     

    - Щодо виплати коштів на тверде паливо та скраплений газ, як

    учаснику бойових дій, жителю Улянівської сільської ради

    Згідно зі списком пільговиків на отримання твердого палива та скрапленого газу по Улянівській сільській раді, який був поданий до управління для звіряння з інформацією, внесеною до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги та формування платіжних відомостей на виплату коштів готівкою для придбання твердого палива і скрапленого газу, управлінням здійснено нарахування пільгового твердого палива в розмірі 1952,66 грн. та скрапленого газу в розмірі 195,27 грн. При надходженні коштів виплата буде здійснена  на державне підприємство зв'язку ЦПЗ №2 с. Улянівка.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання