Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Обговорили важливі питання життєдіяльності району

    12 червня на нараді у голови районної державної адміністрації Володимира Шарова за участю керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування обговорили низку важливих питань розвитку та функціонування району.
        Зокрема, про стан виконання доручення заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Є. Шахненка від 29 січня 2019 року № 01-19/754 «Про розрахунки за електричну енергію та природний газ. Про стан розрахунків споживачів за надані послуги з тепло-, водопостачання та водо-відведення» доповіла начальник відділу економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації Ірина Телешенко.
        Про хід виконання районної Програми розвитку галузі охорони здоров’я у Богодухівському районі на 2019 рік, затвердженої рішенням Богодухівської районної ради від 31 січня 2019 року № 828-УІІ (ХХХІХ позачергова сесія VІІ скликання) повідомили головний лікар КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівської районної ради” Віталій Прошутя та головний лікар КНП Богодухівська центральна районна лікарня Микола Грищенко.
        Тетяна Масалітіна, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту районної державної адміністрації та Наталія Торяник, начальник відділу в Богодухівському районі ГУ Держгеокадастру в Харківській області поінформували про встановлення меж та розроблення генеральних планів населених пунктів району.
        Начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко зосередила увагу присутніх на першочергових заходах щодо підготовки закладів освіти району до нового 2019-2020 навчального року.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання