Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині продовжується реалізація програми «Енергія світла»

    Про основні об’єкти розповів директор Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Магдисюк під час брифінгу 12 червня.
        За його інформацією, триває поточний ремонт мереж електропостачання вхідних груп багатоквартирних житлових будинків у Харківській області. Так, освітлено входи у 2291 під’їзд.
        «Завершено роботи у Балаклії, Богодухові, Барвінковому, Валках, Приколотному, Краснокутську, Вовчанську, Подвірках, Дергачах, Сахновщині, Першотравневому, Бірках, Куп’янську, Ківшарівці, Чугуєві, Лозовій, Богодухівському районі, Чкаловській, Малоданилівській селищних радах, Наталинській сільській раді», - сказав Сергій Магдисюк.
        Тривають роботи у смт Дворічна, смт Солоницівка, с. Гоптівка, с-щі Південне, м. Мерефі, смт Печеніги та м. Ізюмі.
        «Також передбачено кошти на реалізацію 22 об’єктів вуличного освітлення у м. Балаклії, Вовчанському, Дергачівському, Золочівському районах, м. Краснограді, м. Куп’янську, м. Люботині, Мереф’янській та Циркунівській ОТГ», - додав Сергій Магдисюк.
        Усього у програмі для реалізації у 2019 році передбачено: 52 об’єкти - з реконструкції та будівництва зовнішнього освітлення, 44 об’єкти - з капітального ремонту зовнішнього освітлення та їх елементів, 34 об’єкти - з поточного ремонту електричних мереж зон загального користування та вхідних груп у багатоквартирних житлових будинках усіх форм власності.
       
       

    Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання