Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Робоча поїздка делегації Харківської обласної державної адміністрації до Богодухівського району

    13 червня заступники голови Харківської обласної державної адміністрації Анатолій Бабічев та Вадим Данієлян спільно з головою районної державної адміністрації Володимиром Шаровим, першим заступником голови районної державної адміністрації Валентиною Зиряновою, головою районної ради Сергієм Пановим та керівниками структурних підрозділів оглянули завершальний етап будівництва Губарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
        Роботи планується закінчити до початку 2019-2020 навчального року, адже завдяки підтримці голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної на сесії Харківської обласної ради від 30 травня 2019 року на завершення робіт виділено значні кошти. Загалом в районі приділяється велика увага розвитку освіти, постійно покращується матеріально-технічна база навчальних закладів.
        У ході візиту також було оглянуто хід виконання ремонтних робіт на першому поверсі (приймальне відділення) КНП Богодухівська центральна районна лікарня.
        За кошти німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ завершуються роботи щодо облаштування приймального відділення (стаціонару). Наразі виконано 90% робіт, а саме: проведено заміну внутрішніх комунікаційних мереж (електропроводка, водопровідна та каналізаційна мережа, пожежний водопровід), 3 вхідних груп, збудовано пандус, завершено внутрішні оздоблювальні роботи (облицювання плиткою), виконані ремонти кабінетів чергового лікаря та оглядового, палати приймального відділення для хворих, що потребують невідкладної допомоги, 2-х душових кімнат з туалетом для осіб з обмеженими можливостями, кімнати для розміщення пересувного рентген-апарату і проявочної, операційної, реанімаційної та гіпсувальної. Для 3-х операційних прийомного відділення придбано 3 великі лампи.
        Керівники Харківської обласної державної адміністрації поспілкувалися з трудовим колективом, передали вітання від губернатора Юлії Світличної та вручили Почесні відзнаки Харківської обласної державної адміністрації кращим працівникам установи.
        У цей день гості завітали на відкриття гурткової кімнати «Комп’ютерна грамота» в молодіжному центрі дитячої та юнацької творчості, де поспілкувалися з вихованцями закладу та вручили їм подарунковий сертифікат. Також вони оглянули спортивний зал та танцювальну кімнату для гуртка «Хореографія».
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання