Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Підведено підсумки ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

    Сьогодні на базі Комунального закладу «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот» Харківської обласної ради відбулося урочисте закриття ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проходив у формі наметового таборування.
        Програма гри була надзвичайно різноманітна і насичена, складалася з багатьох видів змагань та конкурсів військово-спортивного, туристсько-краєзнавчого, культурно-просвітницького спрямування. Упродовж змагальних днів джури долали природні перешкоди, влучно стріляли, надавали долікарську допомогу, орієнтувалися на місцевості, стали учасниками вишколів на базі 92-ї окремої механізованої бригади та 203-ї навчальної авіаційної бригади.
        Саме у таких таборуваннях формується воїнський дух, перевіряється справжня дружба, випробовується характер. Учасники гри показали істинний патріотизм та готовність у будь-яку мить стати на захист свободи та незалежності України.
        Рій юних джур «Ось так!» Шарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів третій рік поспіль захищає честь нашого району на обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») і третій рік поспіль доводять, що вони кращі.
        Вітаємо учасників рою та їх виховників з почесним ІІ місцем!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання