Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відкритий турнір з пляжного волейболу

    За підтримки голови районної державної адміністрації Володимира Шарова 15 червня та за програмою запланованих заходів на поточний рік з олімпійських видів спорту сектора у справах молоді та спорту районної державної адміністрації відбувся відкритий турнір з пляжного волейболу серед чоловічих команд. Участь у спортивному заході взяли дев‘ять команд: «Город-312» (м. Охтирка), «Темп» (м. Дергачі), «Ракета» (м. Богодухів), «Іскра» (м. Богодухів), «Живчик» (м. Охтирка), «М‘ясний» (м. Богодухів), «Волна» (смт Золочів), «Мерчик» (см. Старий Мерчик) та «Малео» (м. Охтирка).
        Команди були розділені на три підгрупи за результатами «сліпого» жеребкування, з кожної підгрупи вийшли до фінальної частини по одній команді, потім знову за коловою системою.
        Змагання тривали більше 6 годин. За цей час було зіграно всього 12 матчів. Отже, за результатами зіграних зустрічей, без жодної поразки в фінальній частині змагань, перемогу здобула команда «Малео» (м. Охтирка) у складі Токаря Максима та Браги Леонарда, срібним призером стала команда «Темп» (м. Дергачі) у складі Гармаша Анатолія та Красного Олексія та бронзу здобули команда «Город 312» (м. Охтирка) у складі Горяєва Ігоря та Кудини Михайла. Всі призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами сектора у справах молоді та спорту райдержадміністрації, а також грошовою винагородою від генерального спонсора змагань Олександра Скорика. Відзначено символічною статуеткою та грошовою винагородою кращого гравця турніру, ним було визнано Арбузова Микиту, гравця команди «М‘ясний» (м. Богодухів).
       
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання