Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Медиків району привітали з професійним святом

    День медичного працівника традиційно святкують у третю неділю червня. Від кожного медичного працівника, від його вміння, терпіння і професіоналізму залежить життя людей.
        Зі словами вдячності за самовіддану працю на урочистостях напередодні свята до людей найгуманнішої професії звернувся голова районної державної адміністрації Володимир Шаров. Він висловив подяку за те, що не жаліючи зусиль і часу медики приймають на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігають найцінніше, що є у людини — її життя та побажав міцного здоров’я, достатку, удачі, наснаги.
        За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток медичної галузі району, високий рівень професійної майстерності і відданість справі та з нагоди Дня медичного працівника кращих працівників охорони здоров’я нагородили грамотами та подяками Харківської обласної державної адміністрації та обласної ради, районної державної адміністрації та районної ради, Богодухівської міської ради.
        Голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та голова районної ради Сергій Панов вручили головному лікарю КНП Богодухівська центральна районна лікарня Миколі Грищенку сертифікати на придбання медичного обладнання та оснащення кабінетів закладу.
        Микола Іванович щиро подякував гостям свята за увагу і підтримку, вручив керівникам району подяки за вагомий внесок у розвиток медичної галузі здоров’я та привітав своїх колег-медиків з професійним святом.
        Після урочистої частини розпочалася концертна програма.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання