Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Перевірка готовності систем відео спостереження до виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року

    17 жовтня на всіх 44 виборчих дільницях району відбулося тестування системи відео спостереження під час проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року.

    Як повідомила керівник апарату районної державної адміністрації Іванова Л.М., установка програмно-апаратних комплексів - це спосіб забезпечення прозорості виборів для того, щоб не було ніяких маніпуляцій. Передбачається, що сам перебіг голосування транслюватимуть через веб-камери в он-лайні на відповідному веб-сайті. У період після завершення голосування і до підписання протоколу дільничної виборчої комісії система відеоспостереження функціонуватиме в режимі відеозапису. Також Лілія Миколаївна зауважила, що веб-камери будуть розташовані так, щоб не порушувати таємниці волевиявлення виборців і, водночас, забезпечити контроль громадськості за дотриманням процедури голосування та підрахунку виборчих бюлетенів. Матеріали відеоспостереження, згідно із законом, зберігатимуться протягом року, їх надаватимуть за запитом ЦВК.

    Забезпечення збереження програмно-апаратних комплексів здійснюється дільничними інспекторами міліції за участю керівників закладів - уповноважених осіб, відповідальних працівників цих закладів, до функціональних обов’язків яких входить питання охорони приміщень та керівників органів місцевого самоврядування.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання