Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    День села у Воскресенівці

    Село – це криниця нашого родоводу, наш дім, наше коріння і доля. Тут живе наше дитинство, це частина нашого серця.
        Як і кожного року, село Воскресенівка святкує свій день народження – відзначаючи традиційний День села. Скориставшись чудовою нагодою, на батьківщину з’їжджаються земляки: лікарі, вчителі, інженери, тваринники, землероби, які живуть поряд та за межами села, але тут пройшло їх босоноге дитинство, роки юності.
        На святкування Дня села завітав голова районної державної адміністрації Володимир Шаров.
        «Сьогодні у вас свято – День рідного села. У цей святковий день від усієї душі бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, добра, достатку. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього», – звернувся до присутніх з вітальною промовою очільник району.
        За вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади, активну участь у громадському житті села та з нагоди святкування Дня села Воскресенівка подяками голови Богодухівської районної державної адміністрації та голови Богодухівської районної ради були відзначені мешканці села, які активно працювали на благо своєї маленької батьківщини.
        Свято проходило весело, панувала атмосфера злагоди, відчувалося, що день села – це свято єднання. Тож вражень та приємних емоцій вистачить ще на довго.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання