Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олександр Скакун зустрівся з делегацією експертів США з питань зовнішньої політики

    території області ВПО тощо. На початку заходу заступник голови ХОДА Олександр Скакун повідомив іноземним делегатам про суспільно-політичну ситуацію в Харківській області. Він відзначив, що підготовка до проведення позачергових виборів народних депутатів України в Харківському регіоні триває згідно з наміченими планами.
        «Ситуація повністю знаходиться під контролем правоохоронців. Ми розуміємо та оцінюємо всі ризики, які можуть виникнути під час виборів, тож працюємо в посиленому режимі. Наша мета – якісне проведення чесних, демократичних виборів на території області», - звернувся до іноземних представників Олександр Скакун.
        Про актуальні питання проживання на Харківщині тимчасово переміщених осіб з окупованих частин Луганської та Донецької областей розповів директор Департаменту соціального захисту населення ХОДА Юрій Шпарага. За його даними, в області проживає 129 тис. ВПО, з них 49 тис. - пенсійного віку й понад 12 тис. дітей шкільного віку.
        «Усі права громадян України на території Харківської області для цих громадян надані. Усі соціальні виплати для цієї категорії забезпечені», - проінформував Юрій Шпарага.
        Крім того, представники делегації США - Директорка адвокації міжнародної політики, Human Rights First Мелісса Гупер та редакторка часопису Newsweek Крістіна Маза цікавилися питаннями забезпечення прав та свобод для громадян України, свободи слова в Харківській області, політичної боротьби й здатністю правоохоронців щодо забезпечення громадської безпеки.
       
       
       

    Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання