Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Карачун-горі пройде Всеукраїнська акція «Донеччина зустрічає своїх захисників»

    Заходи, присвячені 5-річчю звільнення міст східної України від російської окупації, відбудуться 4 - 5 липня.
        До участі запрошуються представники громадських об’єднань військово-патріотичного спрямування, представники ветеранських організацій учасників АТО (ООС).
        Проведення заходу буде відбуватись у 2 етапи.
        І етап. 4 липня – наметове містечко м. Краматорська (гора Карачун): відкриття заходу «Донеччина зустрічає своїх захисників»: презентації проєктів, пов’язаних з ветеранами АТО (ООС), показ відеосюжетів з тематики проведення, майстер-класи з надання домедичної допомоги, акустичний концерт «Пісні, народжені в АТО».
        ІІ етап. 5 липня – відкриття музею «Український нескорений Донбас» у м. Дружківці.
        Захід «Донеччина зустрічає своїх захисників» організовано Донецькою обласною державною адміністрацією, обласною військово-цивільною адміністрацією спільно з громадською організацією «Союз ветеранів АТО Донбасу», громадськими патріотичними організаціями Донецької області.
        Під час проведення акції учасники забезпечуються харчуванням.
        Також учасники забезпечуються проживанням з 4 по 5 липня (1 доба): поселення - з 10:00 4 липня у наметовому містечку за адресою: м. Краматорськ (гора Карачун). Загальна кількість місць для поселення у наметовому містечку – 200 (можливо взяти участь у заході з власним наметом).
        Контактна особа: головний спеціаліст відділу молодіжної політики та масових заходів національно-патріотичного виховання управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Назаров Олексій, тел. (066) 790-47-73.
       
       

    Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання