Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На автошляхах області тривають ремонтні роботи

    Про основні напрямки, на яких сьогодні працюють дорожники, розповіли у ході брифінгу 5 липня.
        За інформацією першого заступника директора ДП «Дороги Харківщини» Сергія Литвинця, роботи з поточного середнього ремонту наразі ведуться на 6 дорогах місцевого значення. Зокрема, на автодорозі Богодухів – Валки – Нова Водолага (Богодухівський район) влаштовують основу з щебенево-піщаної суміші, на шляху від автодороги Нова Водолага - Сосонівка – Караван до дороги Палатки – Старовірівка (Нововодолазький район) виконуються роботи з влаштування вирівнювального шару покриття з асфальтобетону. На дорозі Красноград – Письмаківка – Рунівщина (Красноградський район) також влаштовують верхній шар з асфальтобетону. На автодорозі Зміїв – Таранівка (Зміївський район) виконуються підготовчі роботи, на під’їзді до села Шульське (Первомайський район) влаштовують основу, на дорозі Паризьке – Миронівка – Тарасівка – Верхня Орілька влаштовують вирівнювальний шар з асфальтобетону.
        Також продовжуються ремонтні роботи на мосту через річку Сіверський Донець на автомобільній дорозі Андріївка – Курган – Мілове.
        «На сьогодні там виконане фрезерування асфальтобетону на проїзній частині та на тротуарі по правій стороні автопроїзду. Проведено демонтаж бортового каменю у напрямку руху Андріївка – Донець та демонтаж дренажних трубок», - уточнив Сергій Литвинець.
        Тривають роботи й на автошляхах державного значення. За даними заступник начальника з розвитку доріг Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергія Пляки, ямковий ремонт, заміну дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки та інші роботи виконують понад 50 бригад дорожників.
        Зокрема, роботи проводяться на дорогах Чугуїв – Мілове, Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка, Лозова – Близнюки – Барвінкове – Велика Комишуваха, Зачепилівка – Кегичівка – Старовірівка, Харків – Сімферополь, Полтава – Красноград, Суми – Краснопілля – Богодухів, Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ – КПП «Піски» тощо.
       
       

    Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання