Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Оголошується збір пропозицій для придбання житла для дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, що перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов

    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 року № 616 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 № 877» затверджено Порядок умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей- сиріт, осіб з їх числа.

    Богодухівська районна державна адміністрація має можливість вирішити питання придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, що перебувають на квартирному обліку в міській, селищних та сільських, радах Богодухівського району.

    Приймаємо пропозиції від власників нерухомого майна, які виявили бажання продати власні житлові об’єкти.

    Гранична вартість придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа визначається з урахуванням таких нормативів:

    у квартирах, садибних (одноквартирних) будинках із житлового фонду соціального – 31 кв.м. загальної площі, з яких жила площа на дитину повинна бути не менше рівня середньої забезпеченості громадян жилою площею в даному населеному пункті.

    Для підготовки і подання документів на комісію Харківської облдержадміністрації щодо розподілу обсягів Субвенції для придбання соціального житла для дітей-сиріт та осіб з їх числа необхідно подати такі документи:

    • фотографії житлового об'єкта;
    • рецензований звіт про оцінку майна (акт оцінки майна), складений відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»;
    • правовстановлюючі документи на житлове приміщення;
    • технічну документацію на житлове приміщення, прийняте в експлуатацію в установленому законодавством порядку;
    • документи, які підтверджують відсутність заборон, арештів, іпотек, відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»;
    • довідку про реєстрацію місця проживання осіб у житловому приміщенні,  який купується;
    • інформація про віддаленість житлового об'єкта від об'єктів інфраструктури соціального спрямування, у тому числі освітніх і медичних закладів.

    Власники квартир, які бажають продати нерухоме майно, просимо звертатися до управління соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрації за адресою: Харківська область,                  м. Богодухів, вул. Чернієнка, 6. Пропозиції приймаються до 07серпня           2019 року. Контактний телефон для довідок: (05758) 3 21-28.


       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання