Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розпочато огляд готовності закладів освіти до роботи в 2019/2020 навчальному році

    На виконання розпорядження голови Богодухівської районної державної адміністрації від 25.07.2019 № 164 «Про проведення огляду готовності закладів освіти району до роботи у 2019/2020 навчальному році» 07 серпня розпочато огляд готовності закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти до роботи.
        КРУЧАНСЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ДИТЯЧИЙ САДОК) «СОНЕЧКО», КРУЧАНСЬКА ТА ПАВЛІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІ СТУПЕНІВ, БОГОДУХІВСЬКА ГІМНАЗІЯ №1 ТА БОГОДУХІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №3 стали об’єктами сьогоднішньої огляду.
        Комісія в складі начальника відділу освіти районної державної адміністрації Ірини Повойко, спеціалістів відділу освіти, представників районного управління Держпродспоживслужби відзначила, що у закладах освіти району проведено значну роботу для створення належних умов організації освітнього процесу. Оглянуті заклади освіти, в цілому, відповідають санітарно-гігієнічним нормам, протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення навчально-виховного процесу у новому навчальному році.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання