Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Богодухові відзначають День міста та 76-ю річницю його визволення від нацизму

    Сьогодні з нагоди Дня міста та 76-ї річниці визволення Богодухова від фашистських загарбників керівники району та міста поклали квіти до могили нашого земляка Сергія Слісаренка, який загинув у зоні АТО виконуючи свій громадянський і службовий обов’язок.
        «Сергій загинув за те, щоб ми творили Україну, усвідомлювали за це відповідальність і розуміли ціну незалежності», – зазначила перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова.
        Присутні вшанували світлу пам'ять героя хвилиною мовчання.
        Урочисті заходи продовжилися вшануванням пам’яті усіх полеглих у битвах Другої світової війни покладанням квітів вдячності й шани до братської могили загиблих воїнів на міському кладовищі та пам’ятного знаку «Танк Т-34». Поминальну панахиду за загиблими воїнами відслужив настоятель Свято-Покровського та Свято-Духівського храмів отець Стефаній.
        З вітальним словом звернулася до ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій, жителів Богодухівщини перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова під час урочисто-траурного мітингу біля Меморіалу Слави.
        «Сьогодні ми з вдячністю згадуємо тих, хто у роки Другої світової війни захищав Богодухівщину від ворога. Подвиг воїнів-визволителів непідвладний часу, як і безмежна вдячність всім, хто відстояв наше місто, наш край. Низький уклін і глибока шана Вам, ветерани Другої світової війни, за довгоочікувану Перемогу, самовіддане служіння народу і Батьківщині, за мир і спокій на нашій землі», - зазначила Валентина Вікторівна.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Березень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    26272829123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання