Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Тобі наші вітання, Богодухове!

    Надвечір, під час урочистої частини свята, на площі Соборності зібрались сотні жителів та гостей Богодухова. Святкова програма розпочалася з теплих привітань керівників району, міста, почесних гостей. Сердечно поздоровила богодухівців і перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова. Вона подякувала усім мешканцям, які небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зламався, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій Батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.
        З нагоди святкування Дня міста за плідну працю, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток, активну життєву позицію найактивнішим богодухівцям вручили Почесні грамоти районної державної адміністрації та районної ради, Богодухівської міської ради.
        Чудовий настрій мешканців міста та району забезпечили різноманітними заходами. Для наймолодших працювали дитячі атракціони, організовано розважально-ігрову програму «Ми любимо Богодухів». Усі бажаючі мали змогу переглянути доробки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та картини самодіяльних художників на алеях центрального парку. Чудовий концерт, яскравий феєрверк та запальна дискотека наприкінці свята додадуть настрою присутнім.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання