Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Богодухівщині 22 жінки отримали почесне звання «Мати-героїня»

    В Україні материнство завжди вшановувалось. Та й сьогодні воно також охороняється державою. Соціальні ініціативи Президента України В.Януковича забезпечують охорону інтересів матері і дитини матеріальною і моральною підтримкою і тому відповідно до Конституції України родини з дітьми, до яких належать і багатодітні родини перебувають під захистом держави.

    24 жовтня голова районної державної адміністрації, Володимир Миколайович Бєлий згідно з Указом Президента України Віктора Януковича в урочистій обстановці вручив посвідчення про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного розвитку 22 жінкам району, які народили і виховали п’ятеро і більше дітей. так, посвідчення, квіти та подарунки отримали: матері 5-ох дітей - Ніна Гончарова, Гафія Гомечко, Олена Кушнерьова, Ольга Михайленко, Наталія Ширіня, Софія Бабак, Валентина Брюховецька, Ганна Буряк, Катерина Домніч, Галина Мартелова, Раїса Остахова, Олена Рудь, Ольга Трепілець, Валентина Шигимага, матері 6-ох дітей - Марія Костенко, Валентина Міронова, Валентина Панфілова, Валентина Таргонська, Антоніна Ляшенко, Марія Ситник, мати 7-ох дітей - Анастасія Помазан та мати 11-ох дітей - Анастасія Чурилович.

    Всі жінки пишаються своїми дітьми і горді з того, що змогли підняти їх на ноги.

    Вітаючи жінок Володимир Миколайович подякував героїням за їх життєвий подвиг та побажав їм міцного здоров’я, щастя, радості від дітей, онуків та правнуків.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання