Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    В місті Богодухові відкрито модульну котельню, яка буде працювати на альтернативному виді палива

    Сьогодні газ не можна назвати найдешевшим видом палива. Тому політика нашої держави налаштована саме на застосування альтернативних технологій. І відкриття у місті Богодухові 24 жовтня модульної котельні «Гольфстрім-800-2-1», яка працюватиме на пілетах, - яскраве цьому підтвердження.

    Ця котельня буде опалювати районний будинок культури, поліклінічне відділення центральної районної лікарні та відділення Ощадбанку. Те, що ККД котельні - 92% - говорить саме за себе. Якість опалення буде вищою, менше буде втрат тепла. До того ж очікується суттєва економія коштів, на 20-30%. Зекономлені ресурси можна буде спрямувати на ремонт доріг освітлення вулиць, встановлення дитячих і спортивних майданчиків тощо.

    «Відкриття такої котельні у місті Богодухові - це пілотний проект на Харківщині, реалізація якого стала можливою завдяки спільним зусиллям міської, районної, обласної влади, а також інвестору - ТОВ «Аквілегія» (директор - Мерзлікін Роман Валерійович), - відзначив на урочистостях з нагоди цієї події перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Дулуб Валентин Григорович.

    Слід зазначити, що такий котел, який було відкрито у вашому місті, чи не єдиний у Європі.

    Звертаючись до присутніх голова Богодухівської районної державної адміністрації Бєлий Володимир Миколайович зазначив, що сьогоднішня подія - це результат спільних зусиль і командної праці багатьох людей на чолі з головою облдержадміністрації Добкіним Михайло Марковичем. «Ми виконуємо все, що обіцяли, а сьогоднішнє відкриття котельні - це наш своєрідний звіт перед людьми. Перехід на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження на сьогодні - стратегічне питання. Це дасть змогу не лише економити бюджетні кошти, а й поступово зменшувати тарифи для населення», - відзначив Володимир Миколайович.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання