Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Служба зайнятості – актуальні напрямки покращення співпраці з соціальними партнерами щодо переваг навчання за видами ваучером

    З метою покращення подальшої співпраці представниками Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості 20 серпня проведено зустріч з директором КЗ «Богодухівський медичний коледж» В. Влащенко на тему «Служба зайнятості - актуальні напрямки покращення співпраці з соціальними партнерами щодо переваг навчання за виданим ваучером».
        В основу зустрічі покладено питання реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року № 207 «Про затвердження Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці» та можливість проходження навчання за виданим ваучером в КЗ «Богодухівський медичний коледж» за спеціальністю медсестринство (сестринська справа).
        Під час зустрічі роз’яснено Порядок видачі ваучера для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці. Відповідно до законодавства служба зайнятості має можливість видавати ваучери для здійснення перепідготовки, спеціалізації, підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями згідно з пріоритетними видами економічної діяльності, підготовки на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні.
        Учасники заходу зробили висновок, що ваучер – це чудова можливість для громадян пройти навчання та стати конкурентоспроможними особами на ринку праці.
        В ході цієї зустрічі узгоджені спільні дії щодо практичної реалізації норм діючого законодавства.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання